Velkommen til min verden

Skulle du være interesseret i en nyfødt eller baby fotografering hos mig, må du gerne læse nedenstående :

Vedr. nyfødte og babyer:

Jeg åbner op for reservering af tider for de forskellige måneder, på bestemte dage. Det handler om at være først til mølle, da jeg kun kan tage et vist antal ind om måneden.

 

Vedr. nyfødte:

Vedr nyfødte, skal du maile mig ifht. den måned hvor du har termin. Dvs hvis du har termin den 20/1 - skal du have en plads i min kalender i januar måned. Selvom du føder før eller efter termin, er det stadig en plads i januar du skal have. Den præcise dato for fotografering aftales først når guldklumpen er kommet til verden.

Kommer guldklumpen til verden mange dage over termin, vil du blive tilbudt en tid hurtigst muligt efter fødslen, da disse har en tendens til at være mere vågne og opmærksomme. De er sværere at få til at sove og falde til ro, hvorfor jeg altid vil råde jer til en fine art fotografering, hvor de er pakket ind i enten tøj eller wraps. Kan vi se, at I har en af de guldklumper som sover godt på trods af de mange dage over termin, og ønsker I en rekvisit-fotografering - jamen så fotograferer jeg selvfølgelig det. I skal bare være obs på ovennævnte :)

Det samme kan selvfølgelig også være tilfældet med nyfødte født før eller til termin, men det er typisk de guldklumper som er født mere end 5 dage over termin, som er mest tilbøjelige til at være mere vågne mm.

 

Vedr. babyer:

Her skal du gå efter en måned hvor du satser på at guldklumpen kan sidde selv. De fleste babyer kan sidde når de er mellem 7-9 måneder. Kan guldklumpen ikke sidde selv, til den dato vi har aftalt - så finder vi en dato senere.

 

Vedr. gravid fotografering:

Jeg fotograferer desværre ikke gravide mere.

 

Husk i din mail at skrive navn, adresse, tlf.nr, terminsdato, barnets navn og alder osv.

Uanset hvor gerne jeg end vil, kan jeg desværre ikke tage alle dem ind som mailer mig :-(. Jeg vil ikke gå ned på kvaliteten, ved at påtage mig flere end jeg kan nå - så derfor er der kun et bestemt antal ledige pladser hver måned. 

I hver måned har jeg plads til 12 nyfødte og 8 babyer mellem 7-9 mdr - så det ER først til mølle.

 

 • Januar 2022      ny prisliste 1/1 2022 gælder - booket! - jeg holder lukket for fotografering fra 12/1-6/2 2022.
 • Februar 2022     - booket! jeg holder lukket for fotografering fra 12/1-6/2 2022.
 • Marts 2022       - booket!
 • April 2022       åben for booking
 • Maj 2022         åben for booking
 • Juni 2022        åben for booking. Sidste terminsdato kan være 10/6, da jeg har sidste fotodag den 25/6 inden ferie.                                                 Går du for længe over termin i juni, kan jeg desværre ikke fotografere den lille ny, derfor er sidste terminsdato 10/6. 
 • Juli 2022         - sommerferie lukket
 •  
 • August 2022                       - åbnes for booking den 1/4 2022 
 • September 2022                   - åbnes for booking den 1/5 2022 
 • Oktober og november 2022       - åbnes for booking den 1/6 2022 
 • December 2022                     - åbnes for booking den 1/8 2022 

 

Jeg har set mig nødsaget til at indføre forudbetaling, for jer der ønsker en plads i min kalender til nyfødt fotografering. 
Dette beløb på kr 849,- refunderes ikke ved aflysning, men sikrer dig en plads i min kalender. Beløbet fratrækkes selvfølgelig når du betaler efter fotografering . Skulle der opstå komplikationer ved fødslen, så I ikke har mulighed for at komme til nyfødt fotografering - vil beløbet istedet blive fratrukket ved en babyfotografering.
Jeg håber på forståelse herfor. 
Kh Medine

Prislister for 2022: Prislister 2022