Velkommen til min verden

Hej allesammen

Jeg må med beklagelse meddele, at jeg har opsagt mit studie her til september. Det er derfor ikke muligt at booke flere tider hos mig.

Det har været to hårde år med corona nedlukninger og en massiv nedgang af bookinger de sidste 1,5 år. Uanset hvor gerne jeg end ville, så kan det desværre ikke løbe rundt med alle de udgifter som er forbundet med at fotografere - mht husleje, forsikringer, el, vand, varme, lønninger osv. Tiden er derfor til, at jeg skal lave noget andet eller finde på noget andet at fotografere.

Jeg vil gerne sige tusind tusind tak for de mere end 16 år, hvor jeg har haft æren af at fotografere alle jeres små og store guldklumper og masser af smukke gravide kvinder. Tusind tak for at I valgte mig til at give jer minder for livet og tusind tak for alle de mange dejlige oplevelser, smil og dejlige ord som jeg har modtaget.

En stor tak skal også lyde til alle jer som følger med på min facebook og instagram sider og som jeg håber har nydt at se de mange billeder.

Af hjertet tak til de assistenter jeg har/har haft i de mange år - I har været uundværlige! 🥰

Det skal lige siges at mit firma lukker ikke - men studiet gør - så derfor er det slut med studiefotografering fra og med september 2022. Dvs at jeg stopper med at fotograferer rollinger, babyer og nyfødte i studiet.

Jeg skal ikke leje mig ind i andre studier og jeg kommer ej heller til at fotografere in-home fotograferinger eller udendørs - bare til orientering 🙂. Måske bliver det fotografering af de bitte små nyfødte som er indlagt på sygehuse, såfremt der er et marked herfor 🥰 - eller også holder jeg en pause - det ser jeg på til den tid.

Jeg vil gøre alt for at der bliver julefotografering i år - både med og uden julemand - men det finder jeg ud af inden oktober - og det vil selvfølgelig blive slået op her på siden.

Men I slipper ikke helt for mig, facebook og instagram siden består selvfølgelig og jeg vil også vise billeder mm.

Alle jer som har booket en tid hos mig til og med august, I vil selvfølgelig ikke blive berørt af min lukning fra september.

Endnu engang tusind tak til jer allesammen 🥰.

Mange hilsner

Medine