Little Angels by Medine | Kalender

 

Skulle du være interesseret i en nyfødt, baby eller gravid fotografering, skal du læse her :

Pt er jeg desværre helt booket frem til 1. oktober 2018. Jeg har dog plads til et par enkelte

nyfødte- /fælles nyfødte fotograferinger i hver måned. Så mail endelig til mig, såfremt du er interesseret.

 

Vedr. nyfødte, babyer og gravide:

Jeg åbner op for reservering af tider for de forskellige måneder, på bestemte dage. Det handler om at være først til mølle, da jeg kun kan tage et vist antal ind om måneden.

 

Vedr. nyfødte:

Vedr nyfødte, skal du maile mig ifht. den måned hvor du har termin. Dvs hvis du har termin den 20/1 - skal du have en plads i min kalender i januar måned. Selvom du føder før eller efter termin, er det stadig en plads i januar du skal have. Den præcise dato for fotografering aftales først når guldklumpen er kommet til verden.

 

Vedr. babyer:

Her skal du gå efter en måned hvor du satser på at guldklumpen kan sidde selv. De fleste babyer kan sidde når de er mellem 7-9 måneder. Kan guldklumpen ikke sidde selv, til den dato vi har aftalt - så finder vi en dato senere.

 

Vedr. Indendørs gravid fotografering:

Er det en indendørs gravid fotografering du ønsker, skal du være obs på at billederne helst skal tages i 32-37. uge. Så du skal sørge for at booke i den måned, hvor det passer med at du er i de uger.

 

Husk i din mail at skrive navn, adresse, tlf.nr, terminsdato, barnets navn og alder osv.

Uanset hvor gerne jeg end vil, kan jeg desværre ikke tage alle dem ind som mailer mig :-(. Jeg vil ikke gå ned på kvaliteten, ved at påtage mig flere end jeg kan nå - så derfor er der kun et bestemt antal ledige pladser hver måned. Håber på forståelse herfor.

I hver måned har jeg plads til 15 nyfødte, 8 babyer mellem 7-9 mdr og 6 indendørs gravide fotograferinger - så det ER først til mølle.

 

Datoer for bookning:

 

  • Juni 2018                      - åbnes den 1/2 2018 (Sidste fotograferings dag inden sommerferie, er den 28/6 2018 - hvorfor sidste
  •                                   terminsdato må være 15/6 2018). 
  • 1/7 - 5/8                         - er der altid lukket
  • August   -                       åbnes den 1/5 2018
  • September og Oktober 2018  - åbnes den 1/6 2018 (vær opmærksom på, at jeg ikke fotograferer gravide i september 2018)
  • November og December       - åbnes den 1/8 2018 
  • Januar 2019                     - åbnes den 1/9 2018
  • Februar 2019                    - åbnes den 1/10 2018

 

Jeg har set mig nødsaget til at indføre forudbetaling, for jer der ønsker en plads i min kalender til nyfødt fotografering. 
Dette beløb på kr 849,- refunderes ikke ved aflysning, men sikrer dig en plads i min kalender. Beløbet fratrækkes selvfølgelig når du betaler efter fotografering . Skulle der opstå komplikationer ved fødslen, så I ikke har mulighed for at komme til nyfødt fotografering - vil beløbet istedet blive fratrukket ved en babyfotografering.
Jeg håber på forståelse herfor. 
Kh Medine

Ny prisliste gælder for 2018. - den finder du her: Prisliste 2018

Prisliste for 2019 kan ses HER (om ikke så længe).