FAQ

Alle de spørgsmål man kunne tænke sig svar på - håber jeg at have besvaret her:

- Hvor meget erfaring har du? Mit firma startede februar 2006, men før det, fotograferede jeg bryllupper, konfirmander, unge, børn, skolefoto, børnehavefoto, firmaer, boudoir mm. Jeg fandt dog ud af, at det er nyfødte, babyer og gravide som jeg brænder mest for at fotografere og som jeg er bedst til, så derfor er dette min niche. I skrivende stund juli 2020 har jeg været så heldig at få lov til at fotografere mere end 1.400 nyfødte.

- Hvad fotograferer du? Jeg fotograferer nyfødte mellem 5-12 dage, babyer mellem 6-9 måneder og julefoto.

- Fotograferer du større børn, familier, bryllupper og lign. ? Nej, det gør jeg desværre ikke mere.

- Kommer du indimellem til Fyn, København mm og fotograferer? Nej det gør jeg desværre ikke. Jeg fotograferer altid i mit studie.

- Kan man købe gavekort hos dig? Ja selvfølgelig.

- Hvor tidligt skal man bestille tid hos dig, hvis man ønsker en nyfødt fotografering: Så skal du kigge herinde:  http://medine.zenfolio.com/kalender Her har jeg slået op, hvilke datoer man skal maile mig, alt efter hvilken måned man har termin. Det er først til mølle princippet.

- Hvad gør man/vi hvis barnet kommer for tidligt (f.eks i uge 37)... Er det så en god ide, at fotografere lidt senere? Det gør intet at de er født for tidligt, hellere det end for sent faktisk. De der er født efter terminsdato, er tit mere vågne, udviklede, nysgerrige osv - og kan være svære at få til at sove.

- Skal babyer mellem 6-9 mdr også sove under fotografering? Nej, babyer mellem 6-9 mdr, skal derimod være vågne og friske under fotograferingen.

- Kan jeg få en tid til fotografering i næste uge? Nej desværre, min kalender er oftest booket mellem 2 måneder forud, men du skal være velkommen til at prøve at maile mig - det kan jo være at jeg har et afbud.

- Hvad skal jeg medbringe til en nyfødt fotografering: Du skal medbringe en guldklump som helst ikke må have sovet den sidste halve times tid, inden i ankommer hos mig - men gerne være klar til at spise og sove :-), pusletaske, ekstra skiftetøj til forældrene - ja, den er go nok :-), evt et par sorte, hvide eller helt lyse trøjer og masser af tålmodighed. 

- Hvad skal jeg medbringe til en baby (6-9 mdr) fotografering: Du skal medbringe en frisk og veludhvilet guldklump :-), medbringe pusletaske, gerne yndlingslegetøj, bamse og tålmodighed :-)

- Har du en microovn? Ja det har jeg.

- Har du toilet? Ja jeg har toilet i studiet.

- Har du køkken? Ja, jeg har køkken, køleskab, kaffe, te, vand mm :-)

- Kan man parkere lige ude foran dit studie? Der er parkeringspladser meget tæt på mit studie, dog alle med parkeringsautomater.