Little Angels by Medine | FAQ

FAQ

Alle de spørgsmål man kunne tænke sig svar på - håber jeg at have besvaret her:

- Hvad fotograferer du? Jeg fotograferer nyfødte mellem 5-12 dage, babyer mellem 6-9 måneder og gravide.

- Fotograferer du større børn, familier, bryllupper og lign. ? Nej, det gør jeg desværre ikke mere.

- Kommer du indimellem til Fyn, København mm og fotograferer? Nej det gør jeg desværre ikke. Jeg fotograferer altid i mit studie.

- Kan man købe gavekort hos dig? Ja, hvis man ved at modtagerne HAR en tid hos mig.

- Hvor tidligt skal man bestille tid hos dig, hvis man ønsker en nyfødt fotografering: Så skal du kigge herinde:  http://medine.zenfolio.com/kalender Her har jeg slået op, hvilke datoer man skal maile mig, alt efter hvilken måned man har termin. Det er først til mølle princippet.

- Hvad gør man/vi hvis barnet kommer for tidligt (f.eks i uge 37)... Er det så en god ide, at fotografere lidt senere? Det gør intet at de er født for tidligt, hellere det end for sent faktisk. De der er født efter terminsdato, er tit mere vågne, udviklede, nysgerrige osv - og kan være svære at få til at sove.

- Skal babyer mellem 6-9 mdr også sove under fotografering? Nej, babyer mellem 6-9 mdr, skal derimod være vågne og friske under fotograferingen.

- Kan jeg få en tid til fotografering i næste uge? Nej desværre, min kalender er oftest booket mellem 4-6 måneder forud.

- Kan jeg komme på en afbudsliste? Jeg har desværre ikke en afbudsliste, da jeg meget sjældent har afbud. Istedet slår jeg det op på min side på facebook, hvis jeg får et afbud - og så handler det om at være først til mølle. Jeg kan desværre ikke holde styr på alle de mails jeg modtager, fra dem som gerne vil have en afbudstid den og den måned osv, derfor gøres det på denne måde.

- Hvad skal jeg medbringe til en nyfødt fotografering: Du skal medbringe en guldklump som helst ikke må have sovet den sidste halve times tid, inden i ankommer hos mig - men gerne være klar til at spise og sove :-), pusletaske, ekstra skiftetøj til forældrene - ja, den er go nok :-), evt et par sorte trøjer og masser af tålmodighed.

- Hvad skal jeg medbringe til en baby (6-9 mdr) fotografering: Du skal medbringe en frisk og veludhvilet guldklump :-), medbringe pusletaske, gerne yndlingslegetøj, bamse og tålmodighed :-)

- Hvad skal jeg medbringe til en gravid fotografering? En stor, dejlig og rund mave :-). Hvis du ønsker undertøj eller lign på billederne, skal du selv medbringe dette. Jeg har masser af stof, tørklæder osv. Hår og makeup skal være klaret hjemmefra. Husk at undgå stramt tøj et par timer inden fotografering, for at undgå mærker på huden.

- Har du en microovn? Ja det har jeg.

- Har du toilet? Ja jeg har toilet i studiet.

- Har du køkken? Ja, jeg har køkken, køleskab, kaffe, te og tit og ofte småkager :-)

- Kan man parkere lige ude foran dit studie? Der er parkeringspladser meget tæt på mit studie, dog alle med parkeringsautomater.

- Hvor køber du dine rekvisitter? De fleste af mine ting finder jeg på loppemarkeder, i genbrugsbutikker osv. Enkelte rekvisitter har jeg hentet hjem fra det store udland.

- Hvor køber du dine baggrunde og gulve? Nogle af mine baggrunde er møbelstof, som kan fåes i enhver stofforretning og nogle er lavet af rigtig træ. De fleste af mine baggrunde og gulve, er bestilt hjem fra USA og Kina. Hvis du googler, så tro mig, så dukker der masser op :-).

- Hvorfor vil du ikke fortælle hvem dine leverandører af baggrunde, rekvisitter, huer, hårbånd osv er? Fordi enhver forretning har sine hemmeligheder, og disse er mine :-). De fleste ting kan du faktisk selv finde, hvis du vil bruge tid og energi på at søge på nettet :-). Jeg sælger indimellem ud af mine ting, dette slåes op på facebook.

- Hvad skal man købe af udstyr, hvis man gerne vil fotografere? Åh det er en jungle og en smagssag. Der er jeg slet ikke den rette til at spørge, for jeg har min egen livline jeg spørger, når jeg skal have nyt :-). Men smut ind på fotostart.dk, der findes en masse fotografer som kan svare dig på disse spørgsmål :-).

Flere spørgsmål og svar følger :-)