Vedr. Offentliggørelse:

Offentliggørelse af billeder sker kun efter aftale med personerne på billederne. Eller sagt på en anden måde...  Hvis du bliver fotograferet af mig, så bruger jeg aldrig billederne, med mindre vi har aftalt det og du har givet mig lov. Tryghed før, under og efter fotograferingen er vigtig, også for mig.   

 

Vedr. Copyright:

Alle billeder på dette site er fotograferet af Medine Özarslan. Alle billeder, tekst  m.v. på dette site er beskyttet af Copyright/Ophavsret og må således ikke kopieres eller på anden måde anvendes udenfor dette site. Alle billeder af personer er offentliggjort efter aftale med personerne på billederne.

Da mine billeder anses som kunst og er beskyttet af copydan, er det ligeledes forbudt at kopiere, efterligne eller plagiere mine fotografier.

Regler og ophavsret: Billederne købes til privat brug. Det er dermed ikke tilladt at benytte billederne i kommercielt øjemed eller at sælge dem videre til 3.part uden foregående aftale herom. Billederne må benyttes online på private hjemmesider og forums, men det er ikke tilladt at redigere i dem. Billederne leveres uden påskrevet copyright. Ophavsretten og copyright tilhører til enhver tid undertegnede.